Jdi na obsah Jdi na menu
 

Co o nás nevíte

 

 

 

Historie této party začíná někde v roce 1963, kdy trempíci Jirka Smíšek, Zdeněk a Pavel Chocholoušovi  základ skupiny Berušky, začli s kytarama prozpěvovat v údolí řeky Ohře v Klášterci a řeky Berounky ve Višňové.Pak následovalo seskupení Šmidliboys a jejich vystupování v  mosteckém Repre, na hradě Hněvín, mosteckém Kosmosu atd. Pak nás rozdělila vojna, ženění, rodiny a výchova potomstva.

Stará Sešlost / právě proto, že se zase po dlouhé době sešla / má základ v Řecké Leptokárii. Zde v roce 1994 se základ skupiny na dovolené seznámí se zpěvákem Bobem Frídlem, který zde v této době žil. Na jeho pozvání jsme několik let hráli pro rekreanty na různých místech této krásné země a to vč.koncertů na výletní lodi MICHAILIS.

V současné době hrajeme nejen moderní country i folk, ale prakticky vše co vytváří příjemnou pohodu k tanci i poslechu.Hrajeme skladby vlastní i převzaté pro všechny věkové kategorie.Vystupujeme nejen na koncertech pro lázeňské hosty, ale i na soukromých akcích, plesích a tanečních zábavách. Protože se naše písničky líbí, jsme častými hosty různých poutí atd. prostě všude tam, kam nás pořadatel pozve.

Na vlastní koncerty si zveme hosty,kteří vystupují v našich pořadech.Mimo jiné to už byli Bob Frídl, Sisa Sklovská, Šárka Rezková, Míra Kuželka, Miroslav Paleček, Jakub Smolík, Milan Drobný, Honza Vančura a Rangers, houslový virtuoz Bohuslav Matoušek atd.Při našich koncertech vystupovali v kulturních blocích i herci Jan Hartl,Miroslav Středa,Stanislav Oubram,Otto Liška, nebo Regina Razovová z mosteckého divadla.

Skupina nahrála 6 CD. Naše písnička Sedm žlutých kamínků, vedla několik měsíců rozhlasovou hitparádu jednoho z rádií . V současné době je naším domovským koncertním místem krásné prostředí taneční sál restaurace Benedikt u přírodního koupaliště téhož názvu v Mostě.

Od května 2013 jsme součástí " Šlágr rodiny " televize Šlágr. Ve studiu TV Šlágr a okolí Dubného u Českých Budějovic  jsme již natočili  5 CD  a 5 DVD, které TV Šlágr  vysílá a jsou prostřednictvím vydavatelství Česká muzika prodávány v síti prodejen hudebních nosičů.  Účastnili jsme se koncertních akcí pořádaných TV Šlágr v Českém Krumlově t.j. humanitární akce po povodních, koncertu ve Slovenské Senici / v kryté hale zimního stadionu přítomno 3900 diváků/, Dubnici,Ostravě i Zahrady Čech v Litoměřicích.  Na TV Šlágr se v hitparádách žánru country umisťujeme už 7 let  na prvních dvou místech

. V prestižním hodnocení interpretů TV Šlágr  " Šlágr jedničky" jsme se z celé Československé republiky za rok 2013 umístili v kategorii country na 2.místě a cenu jsme přebírali na galavečeru v Bratislavském Istropolisu, kde se kdysi konaly Bratislavské lyry.

 17.února 2015 jsme na veliké galashow TV Šlágr  - "Šlágr jedničky"  - v multifunkční hale "Gong" Ostravě - Vítkovicích, převzali cenu za 2.místo v kategorii country této TV za rok 2014. Z celé Československé republiky jsme od diváků obdrželi   22 500 hlasů.   

24.10.2016 jsme  v " Boby centru"  Brno, ve velké show, účinkovali při natáčení silvestra 2016. Součástí bylo i vyhodnocení  " Šlágr jedniček " . V kategorii country jsme opět převzali cenu za 2.místo.

V TV Šlágr jsme do srpna 2020 natočili 10 dílů celovečerních pořadů  "Táborák " , kde se Starou Sešlostí vystupovali hosté - interpreti TVŠlágr.

V březnu 2017 jsme na TV Šlágr natočili pořady " Čáry Máry", Muzikant jsem a muzikant jsi " a  Černá a bílá a mnoho dalších programů. Jedná se o cca dvouhodinové programy plné povídání a našich písniček. 

Na TV Šlágr jsme poznali mnoho přátel a kamarádů  " z branže" viz naše fotogalerie. Je to příjemné zpestření našeho hudebního života.